Vesti

Promocija RC Kompanije

11/09/2008

Početkom ove godine sa radom su započela i dva nova Regionalna Centra kompanije sa sedištem u ekspoziturama naše banke u Nišu i Kragujevcu. Ideja ovakve organizacije RC leži u bliskoj saradnji kolega iz banke i lizinga, te zajedničkog nuđenja proizvoda banke i lizinga klijentima.

pročitaj više

Intesa Leasing Beograd brine o bezbednosti u saobraćaju

08/09/2008

Akcijom „I Šumaher vezuje pojas!“ nastavlja se kampanja za promovisanje upotrebe sigurnosnog pojasa u vozilima, koju sprovodi Srpski komitet za bezbednost saobraćaja u saradnji sa kompanijom „Inteza lizing“.

pročitaj više

Kompanija Intesa Leasing Beograd finansirala prvi ekološki taksi

20/12/2007

Dugogodišnja uspešna saradnja kompanije STR LEDI i naše Banke proširena je i na segment lizinga. Zadovoljstvo nam je što je upravi Intesa Leasing Beograd finansirala nabavku vozila za Pan Ledi Taxi a pre svega što je ovaj projekat za nas predstavlja više od finansiranja. Intesa Leasing Beograd je i u dosadašnjem periodu snažno podržavala akcije koje za cilj imaju brigu o okruženju, kao što su podrška projektu Narodne kancelarije predsednika Srbije vezana za pomoć osnovnim školama i podrška Svetskoj nedelji bezbednosti u saobraćaju.

 

pročitaj više

Intesa Leasing Beograd podržala akciju povodom nedelje bezbednosti u saobraćaju

17/07/2007

Svake godine u svetu pogine oko 1.2 miliona ljudi u saobraćajnim nezgodama na putevima, a višestruko veći broj je onih koji su teško povređeni. Zbog toga je OUN odlučila da problem stradanja u drumskom saobraćaju proglasi za globalni svetski problem.

pročitaj više

Intesa Leasing Beograd generalni sponzor Sajma automobila

27/04/2007

Intesa Leasing Beograd je generalni sponzor Sajma automobila, koji se održava u Beogradu od 23. marta do 1. aprila 2007. godine. Za posetioce sajma smo pripremili specijalnu sajamsku ponudu o kojoj više možete saznati u rubrici AKCIJE AUTOMOBILI!

pročitaj više

Finansiranje vozila iz programa BMW!

28/03/2007

Novi početak prodaje jednog od najpoznatijih brand-ova vozila na našem tržištu koji zastupa kompanija Delta Motors, Intesa Leasing Beograd podržaće kroz promotivne uslove finansiranja koji će važiti do kraja meseca Februara. Na taj način će ljubitelji ovog prestižnog brand-a vozila koji se odluče za kupovinu u promotivnom periodu, biti u prilici da svoj novi BMW pribave putem finansijskog lizinga uz nominalnu kamatnu stopu od 7.99% (na godišnjem nivou, indeksirano u evrima, ELIN od 10.78%).

pročitaj više

Finansiranje polovnih vozila

27/01/2007

Intesa Leasing Beograd je usled velikog interesovanja a u želji da izađe u susret zahtevima klijenata započela sa finansiranjem kupovine polovnih putničkih vozila. Detaljnije informacije možete pronaći u sekciji Polovni automobili.

pročitaj više

Izvršena Dokapitalizacija!

26/01/2007

Novu poslovnu godinu jedna od najmlađih lizing kompanija na tržištu započinje povećanjem kapitala čime su ambicije za daljim unapređenjem poslovnih aktivnosti i pozicioniranjem na tržištu lizinga još jednom potvrđene. Nakon izvršene dokapitalizacije ILB će poslovati kao lizing kompanija sa najvećim kapitalom u Srbiji koji iznosi 5,35 miliona evra.

pročitaj više