SMS servis

Ukoliko ste korisnik lizinga a ne primate SMS obaveštenja, možete da se prijavite za ovaj servis. Potrebno je samo da unesete tražene podatke.

Kako bi dodatno poboljšala komunikaciju sa korisnicima lizinga u delu dostavljanja informacija o dospeću mesečnih rata, uveden je SMS servis koji klijentima omogućava:

  • Dobijanje SMS podsetnika o dospeću rate – poruka stiže 7 dana pre dospeća rate kako bi ste mogli da na vreme planirate plaćanje i vodite računa o kućnom odnosno firminom budžetu
  • Dobijanje SMS obaveštenja na dan dospeća rate – poruka sadrži i informaciju o tačnom dinarskom iznosu koji je potrebno uplatiti a što Vam štedi vreme i energiju da dođete do podataka o kursu po kojem treba izvršiti plaćanje.

U planu je i proširenje usluga na dodatne tipove obaveštenja koji će biti od koristi korisnicima koji su poverenje poklonili ILB.

Molimo Vas, popunite formular.

  • SMS Servis

Upravo ste unošenjem svojih ličnih podataka popunili formular u elektronskoj formi i dali saglasnost na obradu Vaših podataka o ličnosti na način kako je navedeno u dokumentima: Obaveštenje o uslovima prikupljanja i obrade podataka o ličnosti i zbirka podataka o ličnosti Baza podataka o prigovorima korisnika - No. 13, koja se nalazi u Centralnom registru zbirki podataka Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti