Vesti

IMPRESIVNA DOSTIGNUĆA INTESA LEASINGA U PROŠLOJ GODINI!

21/02/2024

 

Prošle godine ostvarili smo impresivna postignuća! 🏆

pročitaj više

Kompanija Intesa Leasing i KfW potpisale novi ugovor o kreditnoj liniji

05/10/2023

 Dodatnih 15 miliona evra za unapređenje energetske efikasnosti i ruralni razvoj

pročitaj više

Intesa leasing obeležila 20 godina poslovanja

20/09/2023

Liderska tržišna pozicija i iznos finansiranja od preko milijardu evra

 

 

pročitaj više

LIZING BRZINOM ESPRESSA

21/12/2022

Sloganom LIZING BRZINOM ESPRESSA naša kompanije promoviše inovativni modela odobrenja zahteva, a koji omogućava da zahtevi za finansiranje budu odobreni za manje od jednog minuta i to na tablet uredajima, čime postavljamo nove tehnološke standarde i po ko zna koji put potvrdjujemo liderske pozicije u procesu digitalizacije usluga.

pročitaj više

Obaveštenje o olakšicama po osnovu ugovora o finansijskom lizingu poljoprivrednih mašina i opreme

15/10/2022

Poštovani,

U skladu sa Odlukom Narodne banke Srbije, o privremenim merama za davaoce lizinga u cilju adekvatnog upravljanja kreditnim rizikom u portfoliju plasmana po osnovu lizinga poljoprivrednih mašina i opreme u uslovima otežane poljoprivredne proizvodnje, (Službeni glasnik RS broj 111 od 7. 10. 2022. godine), obaveštavamo sve Primaoce lizinga koji nisu u mogućnosti da izmiruju obaveze prema davaocu lizinga, odnosno ukoliko imate poteškoće u izmirivanju svojih ugovornih obaveza, da možete podneti zahtev davaocu lizinga za odobravanje olakšica u skladu sa ovom odlukom.

pročitaj više

EBRD, EU i Intesa Leasing obezbedili nova sredstva za finansiranje preduzeća u Srbiji

19/04/2022

 Kreditna linija od 5 miliona evra za povećanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća 

pročitaj više

Specijalna ponuda za finansiranje dostavnih vozila u saradnji sa AK Kompresor

02/07/2021

Kako je Intesa Leasing kompanija koja veliku pažnju poklanja segmentu malih i srednjih privrednih društava, a značajne napore ulaže i u kreiranje mogućnosti da preduzetnicima omogući nabavku dostavnih vozila neophodnih za rad i kao podsticaj rastu poslovnih aktivnosti, u saradnji sa partnerom AK Kompresor kreirali smo specijalnu ponudu za finansiranje ograničenog broja novih dostavnih vozila.

pročitaj više

Program Subvencija za nabavku opreme

05/04/2021

 Intesa Leasing je i ove godine finansijski partner u programu Ministarstva privrede

pročitaj više

Novi Dorćol

22/03/2021

Nakon veoma uspešne saradnje i finansiranja putem lizinga brojnih lokala i poslovnih apartmana u eminentnom naselju A blok, kompanije Intesa Leasing doo i Deka Inženjering započele su akciju finansiranja novoizgrađenih lokala u naselju Novi Dorćol zainteresovanim klijentima pravnim licima i preduzetnicima u sistemu PDV-a. Na ovaj način, klijentima je omogućeno da na relativno jednostavan način dođu do sopstvenog lokala nakon konačne isplate lizinga, i to po modelu plaćanja rate lizinga umesto zakupnine. U tom smislu, nakon uplate minimalnog učešća od 30% (od neto vrednosti), klijenti nastavljaju da otplaćuju lizing rate (poput zakupnina) i da po isteku ugovora o lizingu postanu vlasnici te nepokretnosti.

pročitaj više