12/01/2018

Ručak sa Šampionima

 Na svečanom ručku koji je organizovan tim povodom članovi Izvršnog i Upravnog odbora Intesa Leasing-a imali su veliko zadovoljstvo da uz šampione lizinga bude i jedan veliki sportski šampion – Dejan Savić, selektor (ili kako on kaže Trener) vaterpolo reprezentacije Srbije koji je u igračkoj i trenerskoj karijeri osvojio sve što se osvojiti može.

Veliki šampion je i klijent Intesa Leasing-a više od 10 godina u kojima smo ulažući ogromnu sportsku i poslovnu energiju paralelno gradili poslovne rezultate i sportske uspehe, osvajali mnoga prva mesta u u okviru lizing industrije i sportskih takmičenja.

Zadovoljstvo nam je i što smo imali priliku da čujemo mnogo toga o velikim takmičenjima, uspesima, ali i trudu i energiju koja je neophodna da se do rezultata stigne. Otvoren razgovor o načinu motivisanja igrača pred velika takmičenja, načinu ophodjenja i vodjenja šampionskih sportskih timova, svakako je nešto što će i managerima iz sveta finansija biti od velike koristi u daljem radu. Time je ova prilika bile ispunjena pozitivnom energijom i za razliku od većine sličnih nije bila isključivo u znaku brojke oko koje smo se okupili.

A na torti je stajao logo Intesa Leasinga i 100+.

Brojka koja jasno ukazuje da je portfolio Intesa Leasing-a prevazišao magičnih 100.000.000 evra i da se lestvica podiže na veće visine. A kako plasmani na godišnjem nivou imaju značajan trend rasta, za očekivati je da ćemo u skorijoj budućnosti biti u prilici da proslavljamo nove jubileje. Verujemo da će usled pozitivne energije i šampionskog duha koji je najvažnija karaketristika tima Intesa Leasinga, na torti ali i poklon pakovanju domaće rakije koje je specijalno za ovu priliku pripremio naš poznati glumac i dugogodišnji klijent Nenad Jezdić, osvanuti neka nova brojka, neka nova preskočena šampionska visina.

Vesti

Arhiva vesti...