Vesti

Sva vraćena putnička vozila rasprodata

28/04/2014

Iako je u godinama iza nas jedna od glavnih tema vezana za lizing industriju bila broj vraćenih vozila koja lizing kompanije imaju na placevima i za koja pokušavaju da nadju kupce, primetan je trend smanjivanja broja tih vozila na našem tržištu.

pročitaj više

EFSE potpisao ugovor o kreditu sa novim partnerom u Srbiji – Intesom Leasing Beograd

23/01/2014

Ugovorom o kreditu u iznosu od 5 miliona evra označen početak saradnje

pročitaj više

GGF i Intesa Leasing Beograd potpisuju kredit za efikasno korišćenje energije od 5 miliona evra

13/01/2014

Fond Green for Growth , Jugoistočna Evropa (GGF) potpisao je ugovor o kreditu u iznosu od 5 miliona evra sa Intesom Leasing Beograd, Srbija sa ciljem da omogući finansiranje projekata energetske efikasnosti (EE) namenjenih privredi i poljoprivrednicima širom zemlje. Novo partnerstvo između Intese Leasing i GGF Fonda je nastavak već uspostavljene uspešne saradnje GGF Fonda sa Bankom Intesa, Beograd, osnivačem i vlasnikom kompanije Intesa Leasing. Kredit GGF Fonda podržaće rešenost kompanije Intesa Leasing da razvije dugoročno finansiranje projekata energetske efikasnosti putem finansijskog lizinga. Ugovor sa kompanijom Intesa Leasing je prvi kredit GGF Fonda za energetsku efikasnost jednoj lizing kompaniji u Srbiji.

pročitaj više

Banca Intesa i Intesa Leasing obezbedile kreditne linije Evropske banke za obnovu i razvoj

26/12/2013

25 miliona evra za enegretsku efikasnost i podršku MSP sektoru

Beograd, 23. decembar 2013.– Banca Intesa i Intesa Leasing potpisale su ugovore o kreditnim linijama sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) u ukupnoj vrednosti od 25 miliona evra.

pročitaj više

Novo u ponudi - lokali i garažna mesta na lizing!

03/12/2013

U saradnji sa Gradjevinskom direkcijom Srbije, a u cilju daljeg unapredjenja ponude u delu finansiranja nepokretnosti, Intesa Leasing omogućila je finansiranje putem lizinga lokala i garažnih mesta u veoma atraktivnom beogradskom naselju Stepa Stepanović.

pročitaj više

Rasprodaja vozila Intesa Leasinga!

26/11/2013

Rasprodaja preostalih 16 vozila sa placa“

Obaveštavamo vas da Intesa Leasing doo oglašava akciju rasprodaje vozila. Akcija traje od 30.11.2013 do 01.12.2013 (subota i nedelja) Od 09h do 14h

pročitaj više

Zadržana liderska pozicija u nivou plasmana u 2013

05/11/2013

Prema poslednjem izveštaju APR o nivou plasmana u prvih 9 meseci ove godine Intesa Leasing je zadržala lidersku poziciju u prodaji u 2013. godini na tržištu lizinga Srbije.

pročitaj više

Veliko interesovanje za sredstva EIB

30/10/2013

Nepunih godinu dana od potpisivanja ugovora sa Evropskom investicionom bankom o korišćenju kreditne linije u iznosu od 5 miliona evra namenjene segmentu Malih i srednjih preduzeća u cilju očuvanja i povećanja broja radnih mesta, sredstva iz ove linije već su našla put do krajnjih korisnika.

pročitaj više

Specijalna ponuda za sajam poljoprivrede

20/05/2013

Intesa Leasing je za Sajam poljoprivrede pripremila specijalne uslove finansiranja nabavke poljoprivredne mehanizacije.

pročitaj više

Prvi kvadrati na lizing u Beogradu

10/05/2013

Intesa Leasing finansirala prvu nekretninu na lizing u Beogradu

pročitaj više