Vesti

EBRD, EU i Intesa Leasing obezbedili nova sredstva za finansiranje preduzeća u Srbiji

19/04/2022

 Kreditna linija od 5 miliona evra za povećanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća 

pročitaj više

Specijalna ponuda za finansiranje dostavnih vozila u saradnji sa AK Kompresor

02/07/2021

Kako je Intesa Leasing kompanija koja veliku pažnju poklanja segmentu malih i srednjih privrednih društava, a značajne napore ulaže i u kreiranje mogućnosti da preduzetnicima omogući nabavku dostavnih vozila neophodnih za rad i kao podsticaj rastu poslovnih aktivnosti, u saradnji sa partnerom AK Kompresor kreirali smo specijalnu ponudu za finansiranje ograničenog broja novih dostavnih vozila.

pročitaj više

Program Subvencija za nabavku opreme

05/04/2021

 Intesa Leasing je i ove godine finansijski partner u programu Ministarstva privrede

pročitaj više

Novi Dorćol

22/03/2021

Nakon veoma uspešne saradnje i finansiranja putem lizinga brojnih lokala i poslovnih apartmana u eminentnom naselju A blok, kompanije Intesa Leasing doo i Deka Inženjering započele su akciju finansiranja novoizgrađenih lokala u naselju Novi Dorćol zainteresovanim klijentima pravnim licima i preduzetnicima u sistemu PDV-a. Na ovaj način, klijentima je omogućeno da na relativno jednostavan način dođu do sopstvenog lokala nakon konačne isplate lizinga, i to po modelu plaćanja rate lizinga umesto zakupnine. U tom smislu, nakon uplate minimalnog učešća od 30% (od neto vrednosti), klijenti nastavljaju da otplaćuju lizing rate (poput zakupnina) i da po isteku ugovora o lizingu postanu vlasnici te nepokretnosti.

pročitaj više

Intesa Leasing na prvom mestu mereno novim plasmanima

04/11/2020

 Intesa Leasing je prema najnovijem izveštaju, za prvih devet meseci poslovanja izbila na prvo mesto mereno novim plasmanima, sa tržišnim učešćem od preko 20%.

pročitaj više

Specijalna ponuda za Mercedes Benz

27/10/2020

 Iskoristite specijalnu ponudu za kupovinu vozila na lizing koju Vam Intesa Leasing nudi u saradnji sa Banca Intesa i Mercedes-Benz:

pročitaj više

Obaveštenje o kraju moratorijuma

28/09/2020

Poštovani,

U skladu sa Odlukom Narodne banke Srbije, o privremenim merama za davaoce finansijskog lizinga radi ublažavanja posledica pandemije COVID-19, u cilju očuvanja stabilnosti finansijskog sistema (Službeni glasnik RS broj 103 od 27.7.2020. godine), obaveštavamo Vas da olakšice u otplati obaveza prestaju 30.09.2020. godine.

pročitaj više

PONUDA ZA ZASTOJ U ISPLATI OBAVEZA

31/07/2020

Poštovani,

 U skladu sa Odlukom Narodne banke Srbije, o privremenim merama za davaoce finansijskog lizinga radi ublažavanja posledica pandemije COVID-19, u cilju očuvanja stabilnosti finansijskog sistema (Službeni glasnik RS broj 103 od 27.7.2020. godine), davalac lizinga je dužan da primaocima finansijskog lizinga ponudi zastoj u otplati obaveza (MORATORIJUM) po osnovu ugovora o finansijskom lizingu zaključenim pre stupanja na snagu Odluke Narodne banke Srbije.

Ovo obaveštenje, možete smatrati ponudom o primeni moratorijuma na Vaše obaveze, proistekle po osnovu ugovora o finansijskom lizingu, koji imate  zaključen sa  Intesa Leasing doo.

pročitaj više